Diensten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en met u naar de juiste oplossing zoekt dan staan wij graag voor u klaar.

Bij ons kunt u terecht voor al u:
– Binnen- en buitenschilderwerkzaamheden

– Behangwerkzaamheden

– Latex en lak spuiten met airless

– Kleine houtrotreparaties

– Kleuradvies

En dit alles voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Onze doelstelling is niet alleen om mooi maar ook om net werk af te leveren naar de tevredenheid van de klant.

Wilt u een impressie hebben van wat we hebben gemaakt, kijk dan ook onder Projecten.

 1. Schilderwerk (binnen en buiten)

  Zodra u woning een goed onderhoud heeft in het buitenschilderwerk verlengt dit zeker de levensduur van u woning. Dat is ook een van de reden dat wij ons vak zo mooi vinden. Maar het gaat niet alleen om de laatste verflaag die erop komt, maar ook zeker het voorwerk zoals het afwassen, schuren en plamuren van het houtwerk. Maar dit […]

  Bekijk dienst
 2. Latex en lak spuiten met airless

  Het spuiten van zowel Latex voor muren en plafons, maar ook het spuiten van lak is een stuk van het vakgebied dat wij ons eigen hebben gemaakt. We plakken alles netjes af waardoor het eind resultaat nog mooier is.

  Bekijk dienst
 3. Kleine houtrotreparaties

  Zodra wij houtrot constateren gaan wij grondig te werk en dat zeker in overleg met u. Kleine houtrotreparaties kunnen wij zelf weer herstellen, is het er erger aan toe geven wij u graag advies over wat u het beste kunt doen.

  Bekijk dienst
 4. Kleuradvies

  Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om u te helpen met het kiezen van kleuren. Waarbij wij ook zeker letten op de staat van het huidige schilderwerk, zodat we ons advies hierop kunnen aanpassen. Kleur bepaald heel veel zowel voor de uitstraling van de buitenkant van u woning of bedrijfspand, als de sfeer binnen.

  Bekijk dienst